ПрАТ ДНІПРОПОЛІМЕРМАШ

ПрА «ДНІПРОПОЛІМЕРМАШ»

Завод є одним з найбільших в Україні та СНД виробником прес-форм для вулканізації пневматичних і масивних шин, камер, ободних стрічок і діафрагм. Дана продукція застосовується на всіх шинних заводах країн СНД, що складає близько 90% від їх потреб. В даний час діапазон розмірів шин, для яких виготовляються прес-форми, досить значний: від покришки розміром 9L12 фермерського міні-мотоблока, до покришки розміром 40.00-57 кар'єрного самоскида вантажопідйомністю 180тонн. (Каталог прес-форм)

Більш ніж 50-річний технологічний досвід виробництва прес-форм діаметром до 4500мм характеризує можливості підприємства по обробці великогабаритних деталей складної форми і високої точності.

Завод виробляє устаткування для металургійної, гірничодобувної, гірничо-збагачувальної, енергетичної промисловості (Каталог металургійного обладнання), а також для важкого машинобудування, у підприємства є можливість обробляти литі деталі (станини, рами тощо) вагою до 50 тонн.

Дніпрополімермаш спеціалізується на проектуванні та виготовленні концептуально нового бурового обладнання в Україні та країнах СНД, а саме:
• Бурові насоси основні УНБТ-1180 (ДБНТ-1600), УНБТ-950 (ДБНТ-1280), УНБ-600, ДБНТ-815, ДБН-170, НБ-32, ДБН-44)
• Насосні агрегати ( АДБНТ-1600, АДБНТ-1000, АДБНТ-815, АДБН-170, ДБН-44)
• Лебідки ( ЛБУ-1200, ЛБ-1500)
• Запчастини до бурового насоса УНБ-600, УНБ-950, УНБТ-1180, НБТ-600, НБ-32, 9Т
• Запчастини до ротора Р-700, Р-560
• Запчастини до вертлюгу УВ-250, УВ-320
• Запчастини до талевої системи
• Запчастини до пневмоуправління 
* Комплектуючі до лебідки ЛБУ-1200
• Інші комплектуючі

На сьогоднішній день підприємством освоєна лінійка бурових насосів, потужністю від 600 до 1200кВт, конструкція яких забезпечує підвищену безпеку і ефективність роботи, вироби сертифіковані і успішно експлуатуються. У процесі модернізації бурових насосів були впроваджені інноваційні розробки та конструктивні удосконалення.  (Каталог бурового обладнання)

Підприємство освоїло виробництво сільськогосподарської техніки ТМ AGROLAND (Каталог AgroLend)

AgroLandТМ – новий учасник ринку технічних рішень для сільськогосподарського бізнесу, що спеціалізується на виробництві ґрунтообробного та посівного обладнання. Прагнучи зробити роботу сільськогосподарської техніки надійною і простий в експлуатації, AgroLandТМ пропонує адаптоване обладнання з точки зору технологій обробітку і сівби в агрокліматичних умовах України.
Техніка AgroLandТМ виготовляється із застосуванням самих передових технологій на власних виробничих потужностях, розташованих в місті Дніпропетровськ, які оснащені сучасним високоточним металообробним, зварювальним і фарбувальним обладнанням. В процесі виробництва продукції AgroLandТМ використовуються комплектуючі провідних європейських постачальників, що гарантує її надійність і довговічність експлуатації. Конструкторське бюро AgroLandТМ при розробці та адаптації нових моделей обладнання використовує кращий досвід світових виробників, а гнучка технологія виробництва дозволяє оперативно реагувати на потреби ринку і в короткі терміни модернізувати вже вироблену продукцію.

Фахівці компанії AgroLandТМ забезпечують підтримку сільгоспвиробника на всіх стадіях співпраці - від консультацій з придбання обладнання до запуску в експлуатацію та післяпродажного обслуговування. Якість комплектуючих, швидкість поставки запчастин, наявність сервісної бази, простота експлуатації забезпечують безперебійність роботи сільськогосподарської техніки під торговою маркою AgroLandТМ

ДНІПРОПОЛІМЕРМАШ має понад 70 тис. м2 виробничих площ, оснащених усіма видами металообробного обладнання по технологічних переділах, у тому числі унікальними верстатами з числовим програмним управлінням. Фахівцями підприємства розробляються найскладніші керуючі програми, в тому числі для одночасної 5-ти осьовий обробки.

Наявність сучасного прецизійного обладнання, використання інноваційних технологій і висока кваліфікація персоналу дозволяють виготовляти продукцію різної складності і призначення.

 

Дивитися відео про Дніпрполімермаш

Дивитися докладну інформацію про ДНІПРОПОЛІМЕРМАШ